Defensa de l’ambientòleg/a

Si t’adones que discriminen a les persones titulades en Ciències Ambientals en alguna convocatòria de feina pública o privada, o has vist uns plecs de condicions on  preval el criteri econòmic molt per sobre del criteri tècnic, informa’ns per tal que puguem fer les gestions que correspongui com a Col·legi.

Contesta el següent formulari i defensem junts la professió!

Per a facilitar al màxim la gestió et demanem que detallis al màxim la informació de la convocatòria fent-nos arribar la convocatòria adjunta.

 

 

 

Denúncies

Informa'ns de les convocatòries de feina tant públiques com privades que discriminin la titulació de Ciències Ambientals.

  • Max. file size: 256 MB.

 

Privacitat i Protecció de Dades Personals
A continuació disposa de la informació bàsica sobre protecció de dades. Pot consultar la informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web.
.    Responsable del Tractament: COL·LEGI D’AMBIENTÒLEGS DE CATALUNYA – COAMB.
.    Finalitat: Atendre i donar resposta a la seva petició o consulta.
.    Base jurídica: El  consentiment inequívoc al posar-se en contacte amb nosaltres i facilitar-nos les seves dades per a tal finalitat.
.    Destinataris: No cedim les seves dades a tercers; excepte per imperatiu legal i/o sia necessari per a l’execució de l’encàrrec per un col·laborador.
.    Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat posant-se en contacte amb nosaltres al mail: coamb @ coamb.cat
Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a: rgpd @ coamb.cat.