Defensa de l’ambientòleg/a

Si t’adones que discriminen a les persones titulades en Ciències Ambientals en alguna convocatòria de feina pública o privada, o has vist uns plecs de condicions on  preval el criteri econòmic molt per sobre del criteri tècnic, informa’ns per tal que puguem fer les gestions que correspongui com a Col·legi.

Contesta el següent formulari i defensem junts la professió!

 

Per a facilitar la gestió, et demanem que detallis al màxim la informació de la convocatòria, adjuntant-la al final del formulari.

 

 

Denúncies

Informa'ns de les convocatòries de feina tant públiques com privades que discriminin la titulació de Ciències Ambientals.

  • Max. file size: 256 MB.

 

Privacitat i Protecció de Dades Personals
A continuació disposa de la informació bàsica sobre protecció de dades. Pot consultar la informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web.

  • Responsable del Tractament: COL·LEGI D’AMBIENTÒLEGS DE CATALUNYA – COAMB.
  • Finalitat: Atendre i donar resposta a la seva petició o consulta.
  • Base jurídica: El  consentiment inequívoc al posar-se en contacte amb nosaltres i facilitar-nos les seves dades per a tal finalitat.
  • Destinataris: No cedim les seves dades a tercers; excepte per imperatiu legal i/o sia necessari per a l’execució de l’encàrrec per un col·laborador.
  • Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat posant-se en contacte amb nosaltres al mail: administracio@coamb.cat

Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a: rgpd@coamb.cat.