Dades de contacte

  • Carrer Muntaner 81, 6è 1a, 08011, Barcelona

  • 93 304 21 09

  • Horari: de 9:00 a 15:00 (per atenció a la tarda cal concertar cita)

  • Per garantir una ràpida atenció presencial, truca'ns prèviament per concertar la teva cita.

  • coamb@coamb.cat

Nom*

Cognoms*

Telèfon

Telèfon mòbil

E-mail (obligatori)

Comentari

La comunicació enviada quedarà incorporada als sistemes d'informació de Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva sol·licitud. Mitjançant la indicació de les seves dades i de conformitat amb el que s'estableix amb el REPD vostè atorga consentiment inequívoc a Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades a l'apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades. De la mateixa forma, aquest consentiment s'estén a la cessió de les dades d'acord amb la legislació aplicable.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i, si s'escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit, tot indicant les seves dades personals a Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya, al domicili C. Muntaner, 81 6º1ª, 08011 Barcelona, (Barcelona) o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a coamb@coamb.cat.

Autoritzo la cessió de les meves dades a totes aquelles entitats i/o institucions amb qui el COAMB té signat un Conveni de Col·laboració.