Com adherir-se

Avantatges, serveis i condicions d'adhesió al COAMB

Formulari d’adhesió al Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya

Recordeu que us podeu adherir al COAMB si sou estudiants de ciències ambientals o professionals del medi ambient no titulats en ciències ambientals.

Formulari de registre

Dades personals
Informació acadèmica i laboral
Informació Addicional


Documentació annexa necessària

Un cop rebem el formulari ens posarem en contacte amb tu per indicar-te la documentació complementària necessària per completar l’adhesió.
Si et plau, indica, a l’apartat d’observacions que trobaràs més a baix, en quin dels següents supòsits et trobes:

  • Estudiant
  • Professional del medi ambient amb titulació diferent a les ciències ambientals
  • Persona d’altres països de la Unió Europea o extracomunitaris
  • Persona d’altres països de la Unió Europea o extracomunitaris en procés d’aconseguir l’homologació de la seva titulació a la de Ciències Ambientals
  • Altra situació

Les dades transferides a través d’aquest formulari seran tractades amb total privacitat i destinades única i exclusivament a la base de dades del COAMB, amb l’objectiu d’informar periòdicament de les activitats del Col·legi, segons queda establert en la llei LO 3/2018 de 5 de desembre. En cas necessari, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, adreçant-se per escrit a COAMB, domiciliat al carrer Muntaner 81, 6è 1a, 08011, Barcelona, indicant en el sobre: Política de Privadesa, o mitjançant correu electrònic a coamb@coamb.cat, indicant en l’assumpte: Política de Privadesa.

A més, l’informem que les seves dades podran ser utilitzades pel COAMB per fer-li arribar informació del seu interès. En el cas que vostè no desitgi que això sigui així, adreci’s a nosaltres mitjançant correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment per comunicar-nos-ho.

Privacitat i Protecció de Dades Personals: A continuació disposa de la informació bàsica sobre protecció de dades. Pot consultar la informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web.

  • Responsable del Tractament: COL·LEGI D’AMBIENTÒLEGS DE CATALUNYA – COAMB.
  • Finalitat: Atendre la seva sol·licitud de pertinença al Col·legi i/o donar resposta a la seva petició o consulta.
  • Base jurídica: El  consentiment inequívoc al posar-se en contacte amb nosaltres i facilitar-nos les seves dades per a tal finalitat.
  • Destinataris: No cedim les seves dades a tercers; excepte per imperatiu legal i/o sia necessari per a l’execució de l’encàrrec per un col·laborador.
  • Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat posant-se en contacte amb nosaltres al mail: rgpd@coamb.cat