Com adherir-se o precol·legiar-se

Avantatges, serveis i condicions d'adhesió al COAMB

Formulari d’adhesió al Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya

Recordeu que us podeu precol·legiar al COAMB si sou estudiants de ciències ambientals amb el 50 % dels crèdits aprovats o bé us podeu adherir al COAMB si sou professionals del medi ambient no titulats en ciències ambientals.

Formulari de registre

Dades personals
Informació acadèmica i laboral
Informació necessària per poder aplicar el descompte en la quota.
Informació Addicional


Documentació annexa necessària

Un cop rebem el formulari ens posarem en contacte amb tu per indicar-te la documentació complementària necessària per completar l’adhesió. La documentació per a l’alta, així com les peticions de baixa s’han de fer arribar a l’adreça coamb@coamb.cat.
Si et plau, indica, a l’apartat d’observacions que trobaràs més a baix, en quin dels següents supòsits et trobes:

 • Estudiant
 • Professional del medi ambient amb titulació diferent a les ciències ambientals
 • Persona d’altres països de la Unió Europea o extracomunitaris
 • Persona d’altres països de la Unió Europea o extracomunitaris en procés d’aconseguir l’homologació de la seva titulació a la de Ciències Ambientals
 • Altra situació

Les dades transferides a través d’aquest formulari seran tractades amb total privacitat i destinades única i exclusivament a la base de dades del COAMB, amb l’objectiu d’informar periòdicament de les activitats del Col·legi, segons queda establert en la llei LO 3/2018 de 5 de desembre. En cas necessari, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, adreçant-se per escrit a COAMB, domiciliat al carrer C/Casp 130, planta baixa – despatx 2 (edifici COACB), 08013, Barcelona, indicant en el sobre: Política de Privadesa, o mitjançant correu electrònic a coamb@coamb.cat, indicant en l’assumpte: Política de Privadesa.

A més, l’informem que les seves dades podran ser utilitzades pel COAMB per fer-li arribar informació del seu interès. En el cas que vostè no desitgi que això sigui així, adreci’s a nosaltres mitjançant correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment per comunicar-nos-ho.

Privacitat i Protecció de Dades Personals: A continuació disposa de la informació bàsica sobre protecció de dades. Pot consultar la informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web.

 • Responsable del Tractament: COL·LEGI D’AMBIENTÒLEGS DE CATALUNYA – COAMB.
 • Finalitat: Atendre la seva sol·licitud de pertinença al Col·legi i/o donar resposta a la seva petició o consulta.
 • Base jurídica: El  consentiment inequívoc al posar-se en contacte amb nosaltres i facilitar-nos les seves dades per a tal finalitat.
 • Destinataris: No cedim les seves dades a tercers; excepte per imperatiu legal i/o sia necessari per a l’execució de l’encàrrec per un col·laborador.
 • Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat posant-se en contacte amb nosaltres al mail coamb@coamb.cat.
 • Contacte del Delegat de Protecció de Dades: rgpd@coamb.cat