Enquesta

Canvi de nom del Col·legi

La Junta del COAMB proposa modificar el nom del Col·legi per fer-lo més inclusiu en relació a les titulacions i al gènere de les persones membre que en formen part. Aquest canvi de nom formaria part de la obertura del Col·legi, iniciada amb la modificació dels estatuts aprovats a l’Assemblea del 25 de gener de 2020 i de l’aprovació en Assemblea del 17 d’abril de 2021 de la inclusió del feminisme com a base estructural i de funcionament del Col·legi. El canvi consistiria en substituir el nom “Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya” per una de les propostes que presentarem a continuació. En cap cas la marca “COAMB” serà substituïda.

Només podreu votar un cop cada persona, però els resultats es desaran de manera anònima. Moltes gràcies per participar! ENQUESTA D´ACCÉS PRIVAT. Feu login per accedir

Tens alguna altra proposta de nom? Vols fer alguna altra aportació al respecte de la consulta? Escriu a l’adreça coamb@coamb.cat amb l’assumpte “consulta canvi de nom COAMB” i digues la teva!

A la propera Assemblea que es convoqui s’exposaran els resultats de la consulta col·legial i, si s’escau, es debatran els resultats i, en cas oportú, es votarà definitivament el canvi de nom amb la opció més validada arrel de la consulta col·legial, d’acord amb els acords addicionals.

Es prega el màxim de participació possible. 

 

Informació bàsica de Protecció de Dades Pesonals
Identificació del tractament: “Publicitat, comunicació i prospecció comercial.”
Responsable: COL·LEGI D’AMBIENTÒLEGS DE CATALUNYA – COAMB.
DPD – DPO: Per a qualsevol consulta té a la seva disposició el nostre DPO a través de rgpd@coamb.cat
Finalitats: Gestió i administració de dades de clients i usuaris web amb l’objecte d’informar sobre els nostres productes, serveis i novetats, realització d’enquestes, la gestió de certàmens així com la invitació a esdeveniments i presentacions.
Legitimació: Consentiment de l’interessat; execució de contracte; interès legítim.
Destinataris: Tercers proveïdors de serveis necessaris per a l’execució de la relació amb el destinatari i/o per a la gestió administrativa del COAMB i, si escau, entitats amb les quals existeixi obligació legal.
Conservació: fins la finalització de l’activitat i en tot cas fins que no es revoqui el consentiment; tret que hi hagi obligació legal de conservació.
Drets: Accedir, rectificar, suprimir, limitar i oposar-se, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra Política de Privacitat completa