Directori d’ambientòlegs i ambientòlogues

Directori dels i les professionals del medi ambient

El directori dels i les professionals del medi ambient a Catalunya és una eina molt útil tant per als ambientòlegs com per al propi Col·legi i les empreses o entitats, ja que afavoreix la consulta i el contacte de professionals d’una forma molt àgil:

Per a les persones col·legiades
El Directori d’Ambientòlegs de Catalunya és una eina virtual, on us podeu inscriure lliure i voluntàriament. Les dades que hi publiqueu seran de domini públic.
Incorporar-se al directori Pots fer públic el teu perfil activant l’opció “Mostrar el meu perfil al directori” des de l’apartat de privacitat del teu compte. Tota la informació s’aporta voluntàriament per part de l’interessat i serà de pública difusió. El COAMB només allotja els continguts seguint tots els protocols de la llei de protecció de dades.

Per a empreses i entitats
Si necessiteu contactar amb professionals col·legiats, a través d’aquest lloc web els localitzareu de la forma més senzilla. Per mitjà dels camps de cerca podreu localitzar els professionals disponibles ja sigui per àmbit i/o sector de treball, àrea geogràfica o a través de les dades personals.

Directori d’ambientòlegs i ambientòlogues

Recorda! Si vols consultar el teu número de membre pots veure-ho al Registre de Membres.