La revista del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya
Núm. 19, Abril - juny de 2015
El turisme sostenible serà el protagonista dels Premis Medi Ambient 2015

Les candidatures es poden presentar fins el 20 d’abril

Un any més, el Departament de Territori i Sostenibilitat convoca el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient.

Enguany, els premis reconeixeran projectes de recerca, desenvolupament i innovació que contribueixin, des del turisme, a la conservació del medi ambient, la preservació del paisatge, els valors naturals i la biodiversitat del nostre territori, i iniciatives de protecció i millora ambiental que redueixin l’impacte del turisme en el medi ambient. A més a més, com en les anteriors edicions, el Premi inclou una modalitat per reconèixer trajectòries de protecció i millora del medi ambient, que s’atorgarà a entitats o persones en qualsevol àmbit temàtic d’actuació.

Com a novetat d’aquesta edició, en la modalitat Iniciatives de protecció i millora del medi ambient, abans de la votació del jurat per acordar qui serà el guanyador del Premi, es publicarà un extracte de les candidatures presentades al web del Premi Medi Ambient 2015. L’objectiu és donar a conèixer les iniciatives que s’han presentat i que qualsevol persona interessada pugui votar per la candidatura que consideri que mereix ser la guanyadora. Les candidatures prioritzades seran les que el jurat valorarà més favorablement.

Entre els membres del jurat, format per experts del turisme i el medi ambient, hi ha els ambientòlegs Xavier Basora, d’Espai Tres; Susanna Pascual, presidenta del COAMB; i Arnau Queralt, director del CADS.

Les candidatures es poden presentar fins el 20 d’abril a les 14h a proposta de tercers mitjançant un escrit adreçat al conseller de Territori i Sostenibilitat. Tots els detalls de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web del Departament.

Hemeroteca
Què és .ambiental?
Subscripció
Contacte
Equip de redacció