La revista del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya
Núm. 20, Juliol - Setembre de 2015
L'AMB celebrarà el proper novembre el I Fòrum Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat

La jornada se centrarà en les eines educatives per a l’acció en la lluita contra el canvi climàtic

El I Fòrum Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, tindrà lloc el proper 19 de novembre. L’esdeveniment està dirigit a tècnics d’ajuntaments metropolitans, mestres i alumnes, educadors, investigadors en el camp de l’educació, la comunicació i la participació per a la sostenibilitat i, en general, a qualsevol persona interessada o activa en relació a l’oferta d’educació per a la sostenibilitat del territori metropolità.

L’eix temàtic vertebrador de la jornada serà l’educació per a l’acció en la lluita contra el Canvi Climàtic. Tindrà els ulls posats en la COP21 que se celebrarà poc després a Paris i en les iniciatives de la societat civil que reclamen el paper clau de la comunitat educativa en aquesta qüestió, com és el dia temàtic ‘Paris Climate 2015: Let’s Also Talk About Education!’.

Aquesta primer Fòrum té el seu origen en el procés de treball conjunt amb ajuntaments i altres agents educadors del territori que va tenir com a fruit el Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat (PMES) aprovat el 2014 pel Consell Metropolità. El PMES compta amb una oferta de més de 60 activitats adaptades a públics molt diversos. En la darrera edició van participar-hi més de 38.000 escolars i adults.

Molts dels ajuntaments metropolitans i altres entitats també compten amb ofertes interessants i consolidades. El Fòrum té per objectiu proveir un espai de trobada i coneixença que permeti intercanviar experiències i recursos per treballar amb la màxima coordinació per un territori educador.

Més informació: www.amb.cat

Hemeroteca
Què és .ambiental?
Subscripció
Contacte
Equip de redacció