Finances

Gestoria

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya ofereix als seus membres, mitjançant un acord amb una gestoria externa, un servei de gestoria fiscal i laboral amb preus avantatjosos. El servei consta de diferents packs mensuals o trimestrals per cobrir totes les obligacions dels autònoms o pimes.

Fiscal

Quant a les obligacions fiscals, us oferim tres packs diferenciats en funció del volum de serveis que requeriu. A més, aquests packs es poden completar contractant serveis a banda per adaptar-los millor a les vostres necessitats. Podeu consultar el servei fiscal comptable i els preus de les diferents opcions en aquest enllaç.

Laboral

El servei laboral inclou les gestions de Seguretat Social i les nòmines. Podeu consultar tots els detalls en aquest document.

Avantatges financers

  • Diferents avantatges del Banc Sabadell

El COAMB i Sabadell Professional, unitat de Banc Sabadell especialitzada en col·lectius professionals tenen signat un conveni de col·laboració amb la finalitat de posar a la disposició de tots els seus col·legiats un conjunt de productes i serveis financers en condicions preferents.

Si desitges ampliar aquesta informació, dirigeix-te a qualsevol oficina de Banc Sabadell, truca al 902.383.666 o fes clic aquí. També ofereixen als membres preus exclusius en el seu servei de renting.

 

  • Diferents avantatges del Banc de Santander  per al desenvolupament de l’activitat professional i per a necessitats de tipus particular.
  • Targeta DevoluIVA. Avantatges per a les persones col·legiades autònomes o amb empresa en les seves despeses professionals. Alguns dels avantatges són: recuperació de l’IVA deduïble dels tiquets de despeses; facilitat en la presentació de l’impost de societats/IRPF; promocions i descomptes en establiments de la xarxa DevoluIVA; i poder comptar amb totes les factures en un arxiu digital. Per a més informació, podeu visitar la pàgina web de DevoluIVA, on s’esmenten les condicions especials per a col·legiats, o enviar un correu electrònic a coamb@coamb.cat.

Aplicació Contasimple

Contasimple és una aplicació de facturació, comptabilitat i impostos en el núvol especialment enfocat per a autònoms i Pimes. L’eina ha estat dissenyada emfatitzant a tot moment la facilitat d’ús, la qual cosa la fa especialment apta per a usuaris sense cap coneixement de comptabilitat. Prova el pla més complet gratis durant tres mesos i després podràs continuar amb el pla gratuït o contractar algun de pagament. Per a més informació, posa’t en contacte amb el COAMB.