Formar-se

Descomptes en formació externa

Les persones membre del COAMB disposeu de condicions especiales i descomptes en propostes formatives de diverses organitzacions i centres formatius amb els quals el Col·legi ha establert un acord de col·laboració.

Per beneficiar-vos d’aquests avantatges només heu d’acreditar la vostra condició de membre del COAMB. Per a més informació, contacteu amb el COAMB a través de l’adreça  coamb@coamb.cat.  

 

 GEOLNET Condicions especials en l’accés als programes de formació. Consulta l’oferta de cursos.

 

 

 

 

 

UOC (Universitat Oberta de Catalunya)
UOC 10% de descompte en la formació.

 

 

 

 

 

IUSC Descomptes del 10% sobre el preu de la matrícula en els cursos de temàtica ambiental.

 

 

 

LA SALLE Fins al 15% en cursos corresponents al Programa de Màsters La Salle.

 

 

 

 

UPC SCHOOL 10% de descompte en el Postgrau ‘Urbanisme i salut: la Planificació Urbanística com a Eina de Salut’.

 

 

 

 

 

 

CEI International Affairs. 5 % de descompte en el Màster en Desenvolupament Sostenible. Tota la informació aquí.

 

 

 

FUNIBER Bonificacions de la Fundació Tripartita o descomptes del 30%15% en la oferta formativa de màsters i especialitzacions, on-line i semi presencials, en temàtiques de les àrees de medi ambient, oceanografia, qualitat i desenvolupament directiu. Veure PDF.

 

ESRI 15% de descompte en els cursos on-line dels programes de Sistemes d’Informació Geográfica (SIG) de la casa ESRI a través de la plataforma de teleformació e-aprendo. Podeu dirigir-vos al correu cursos@eaprendo.es per sol·licitar informació.

 

 

BSI 25% de descompte en els cursos de l’àrea de sostenibilitat: Eficiència energètica-EN 16001/ISO 50001, Petjada de carboni-PAS 2050 i PAS 2060, Responsabilitat social – ISO 260000 i Medi ambient- ISO 14001.

 

 

ECOUNIÓN 20 % de descompte sobre el preu de tots els seus cursos online. Cal indicar la condició de membre del COAMB en el formulari d’inscripció.

 

UNIGIS  5 % de descompte en la matrícula del Màster Professional en SIG.

 

 

 

 

IL3 (UB)  -10% de descuento en Máster en Gestión Integrada de la Calidad, Máster en Seguridad y el Medio Ambiente; Máster en Gestión de las Energías Renovables; Máster en Project Management; Máster en Eficiencia Energética 4.0 y Emergencia Climática; Máster en Logística y Transporte, soluciones de Supply Chain Management, Máster en Business Innovation y Formación de Postgrado en Economía Circular y Sostenibilidad.

 

 

UNIBA (UB) 5% de descompte adicional al descompte que hi hagi per data de matrícula en tota la oferta formativa.

 

AEROFOR Descomptes d’entre un 10 i un 25 % en els programes de formació. Consulta la proposta de cursos.