Moure’s

Descomptes en mobilitat i allotjament

Si vols més informació d’algun dels següents avantatges, o per sol·licitar els codis dels descomptes, escriu-nos a coamb@coamb.cat.

 

SOM MOBILITAT 20% de descompte en mobilitat elèctrica compartida (preu hora des de 4,5€). Els membres del COAMB que ens fem socis de Som Mobilitat (aportació única de 10€ retornable en cas de baixa) gaudirem de la Tarifa d’ús flexible estalvi 20% durant 6 mesos (preu/hora a partir de 4,5€).

 

 

 

 

 

 


BIKING POINT 15% de descompte en bicicletes de la marca Massi i 10% de descompte en la resta de marques. 10% de descompte en roba i complements. 10% de descompte en recanvis per a bicicletes.

 


VOLKSWAGEN Descomptes d’entre un 7 i 17% en una ampla gama de vehicles Volkswagen, entre els que es poden trobar models elèctrics o híbrids.

 

 

 

 


WE SMART PARK 5 hores gratuïtes per a nous registres. WesmartPark és una App que posa a disposició dels usuaris més de 80 pàrquings a meitat de preu.

 

 


SABA Descompte del 7% en tarifa directa rotació, 15% de descompte en abonaments i descompte en tiquets temps (fins al 60% per packs de 10 unitats).

 

 

 

 

HOTELIUS CLUB 15 % de descompte en hotels i apartaments.

 

 

 

 


NÚÑEZ I NAVARRO PARKINGS Descompte del 10% identificant-se en el pagament com a membre. 50% de descompte en abonaments solicitant-los a infoparkings@nyn.es.

 

 

 

SIXT Descompte en el servei de lloguer de cotxes.