Sostenibilitat

 • COMPOSTADORES

  COMPOSTADORES 25% de descompte en compostadors domèstics.
 • EFERGY

  EFERGY 10 % de descompte en el preu de tots els productes de monitoratge i estalvi energètic. Cal posar-se en contacte amb el COAMB per demanar el cupó i gaudir del descompte.
 • TEALVIX

  TEALVIX Entre el 10 i el 25 % de descompte en el preu de la llicència d’ús del programari de creació pròpia TEALVIX. Aquesta eina permet la identificació, avaluació de compliment i actualització de requisits legals de forma automàtica per a tres àrees administratives: medi ambient, seguretat industrial i prevenció de riscos laborals. Aquesta eina està especialment dissenyada per facilitar la implantació i seguiment de tot tipus de sistemes de gestió (ISO, EMAS, OSHAS, etc.). Més informació
 • GOCCIAVERDE

  GOCCIA VERDE CERDANYOLA  Botiga de detergents i sabons a granel de baix impacte ambiental. En compres de 10 a 20€, 5% de descompte; en compres de 20 a 40€, 10% de descompte; i en compres superiors a 40€, 15% de descompte.
 • ORGANIC COTTON COLOURS

  ORGANIC COTTON COLOURS  20% de descompte en la seva oferta de moda sostenible. Per gaudir del descompte, només t’hauràs d’identificar amb nom i cognom com a membre del COAMB.
 • INFINITDENIM

  INFINITDENIM 10% de descompte a la botiga online fent servir un codi que us proporcionarem escrivint a coamb@coamb.cat. El cupó és d’ús individual i no es pot combinar amb d’altres. És vàlid una vegada per usuari per a un màxim de 3 articles excloent les ofertes.