Treballar

Descomptes per a professionals

Per gaudir dels següents avantatges, contacta’ns a coamb@coamb.cat i t’indicarem el codi de descompte o l’accés al servei corresponent.

 

Parlem ens facilita una oferta exclusiva per a empreses, autònoms i per a particulars (a nivell residencial) amb un 12% de descompte a les tarifes de mòbil i els paquets de fibra òptica + mòbil sobre les tarifes vigents a la seva pàgina web. A més, també per a empreses, la teleoperadora ofereix condicions avantatjoses en serveis informàtics des de la seva filial Parlem Empreses.

 

 

 

 

SOSMATIC Servei de suport i manteniment informàtic totalmente gratuït. El servei inclou una actuació mensual en remot, o in situ si no pot resoldre’s a distància, i un servei de recuperació de dades anual.

 

 

 

SICOS Web de compra directa de productes Apple amb descomptes (del 4 al 8 % segons el dispositiu) a través del distribuïdor SICOS. També inclou un 30 % de descompte en suport, 10 % en formació, 10 % en configuració i 10 % en accessoris per a tu i els teus familiars de primer grau.

 

 

 

 

BANC SABADELL Productes i serveis financers en condicions preferents. Per a noves altes, bonificació d’un 10% de la quota col·legial. Tota la informació aquí. 

 

Certificat Digital per autònomsCAMERFIRMA Promoció especial per obtenir el certificat digital.

 

 

 

IURIS FORMA Preu especial per a consultes de caire jurídic i serveis addicionals procedimentals de caràcter administratiu o judicial en les interaccions amb les administracions públiques.

 

 

 

NATIONALE NEDERLANDEN Descomptes en assegurances d’accidents (30% LiderPlus Accidentes + 15% Contigo Autónomo). Tota la informació aquí. 

 

 

 

NUMINTEC Condicions especials per a serveis de digitalització i comunicacions.

 

 

 

 

CLUB CAMBRA Disseny de pàgina web de cortesia (presentació, 3 apartats i contacte) més email i domini per 70 euros.

 

 

 

BIVID 5 % de descompte en la factura mensual. Primera mensualitat gratuïta.

 

 

 

 

 

SANITAS Cobertures exclusives per a treballadors/es autònoms. Tota la informació aquí.
 

KIT DIGITAL Fins a 12.000 euros per digitalitzar el teu negoci amb més avantatges especials per ser membre. Tota la informació aquí.