Cessió d’espais

Sala de reunions

El COAMB posa a disposició de tots els col·legiats la sala de reunions de la seva seu, situada al carrer Muntaner número 81. L’espai pot ser utilitzat per mantenir-hi reunions de feina, grups de treball o com a lloc de treball individual puntual.

Cada col·legiat pot reservar la sala un màxim de dues hores per sessió i un dia a la setmana, arribant a un màxim de 8 hores mensuals. L’espai, que té una capacitat de 8 persones, compta amb connexió wifi, la possibilitat de fer servir un canó de projecció (subjecte a disponibilitat) i una font d’aigua amb gots reutilitzables. El seu l’horari és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

El COAMB es reserva el dret de demanar informació ampliada sobre l’activitat per a la que es sol·licita la sala, i l’incompliment pot ser motiu d’anul·lació de la cessió de l’espai.

Per a més informació sobre aquest servei gratuït o per realitzar les peticions de reserva, envia un correu electrònic a coamb@coamb.cat

Aula de formació

La sala de formació del COAMB està equipada amb tots els requisits tècnics i amb una capacitat de fins a vint persones. L’espai es troba al centre de Barcelona, al carrer Muntaner número 81.

Les entitats, associacions, empreses o emprenedors que necessiten una sala de formació per hores tenen l’opció de llogar aquest espai, ubicat en ple centre de Barcelona. La sala té calefacció i aire condicionat i disposa de WC i font d’aigua. A nivell tècnic, compta amb projector i pantalla, un ordinador portàtil, pissarra i connexió internet wifi. Totes les cadires incorporen una tauleta per poder prendre apunts.

L’espai és adequat per celebrar formacions, presentacions, jornades, etc.

Per obtenir més informació sobre les característiques i tarifes de la sala es pot posar en contacte amb el COAMB trucant al 93 304 21 09 o enviant un correu electrònic a coamb@coamb.cat