Emprenedors

Xarxa d’ambientòlegs emprenedors

La Xarxa d’ambientòlegs emprenedors del COAMB té com a objectiu establir una plataforma per als ambientòlegs autònoms i emprenedors per tal de consolidar i fer créixer el seu projecte empresarial a través de compartir experiències, identificar necessitats i facilitar col·laboracions.

La Xarxa es va constituir el juliol del 2011, ja té més de 20 membres, i organitza trobades periòdiques i accions d’interès per al col·lectiu al que vol donar suport. També disposa d’una llista de distribució de correu que facilita la interacció i l’intercanvi d’informació i recursos.

Per poder formar-hi part, és necessari estar col·legiat al COAMB i estar constituït com a empresa o autònom. Si voleu participar-hi, cal que completeu aquest formulari. Un cop es verifiquin els requisits, el COAMB es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar-vos la vostra incorporació a la Xarxa.

Si voleu contactar amb els responsables de la Xarxa per fer alguna consulta o aportació, o informar-vos de les reunions o les iniciatives que hi ha en marxa ho podeu fer a través del correu serveis.ocupacionals@coamb.cat.

 

Recursos per a emprenedors