Imatge professional

Amb la voluntat d’aconseguir una millor imatge professional de l’ambientòleg, el col·legi disposa de diversos serveis que recolzen la feina de les persones col·legiades:

Segell de col·legiat/da

Podeu disposar d’un segell únic i intransferible amb la vostra condició de professional ambientòleg col·legiat. Podeu solicitar-lo a través del correu electrònic coamb@coamb.cat. El COAMB us facilitarà un segell personalitzat, acompanyat de les instruccions d’edició necessàries per tal de realitzar un tampó. El segell té validesa mentre la persona romangui col·legiada.

Correu corporatiu @coamb.cat

Les persones col·legiades podeu disposar d’un compte de correu personal amb el domini coamb.cat. El servei de correu web del COAMB ofereix diferents prestacions com agenda de contactes, calendari i organització de contactes i correus, però sobretot permet disposar d’una adreça de correu amb un domini identificable i lligat al camp professional dels ambientòlegs. Aquest servei es pot sol·licitar a través de l’adreça coamb@coamb.cat

Pàgina web, logotip o altres elements gràfics

Les persones col·legiades podeu disposar d’un descompte del 20% en els serveis de l’empresa La Negreta. A més, podeu contractar diferents packs adaptats a les vostres necessitats per donar un impuls a la comunicació dels vostres projectes o serveis. Aquest servei es pot sol·licitar a través de l’adreça coamb@coamb.cat

Pack d’Eines per a la Transformació Digital

A través de la participació del COAMB a la Intercol·legial, els membres del Col·legi poden accedir a una proposta de la Cambra de Comerç de Barcelona, que pretén oferir eines per ajudar a la transformació digital de les petites empreses i emprenedors i emprenedores. Així, podeu accedir a un “Pack d’eines per la Transformació Digital” per disposar de la vostra pròpia web i correu professional i amb totes les garanties de seguretat. El pack inclou Domini + Correu + Disseny d’una pàgina web de cortesia per un cost de 70 euros el primer any i 37 euros/any els següents.
Si us interessa, contacteu amb coamb@coamb.cat indicant a l’Assumpte “Pack Digitalització Cambres” i us podrem facilitar més informació.