Curs

CP d’Interpretació i educació ambiental

Curs per a treballar com a Educador Ambiental, que és qui s’encarrega principalment de comunicar sobre el medi ambient, interpretar els seus valors i problemàtica i guiar i capacitar a les persones per a contribuir a la conservació i millora ambientals. 1005 subvencionat per la Fundació Pere Tarrés.

Data: 04/05/2023

Lloc: Carrer Carolines 10 08012 - BARCELONA, BARCELONA

Organitza: Fundació Pere Tarrés

Categoría de l’esdeveniment: Curs


Curso: “Cómo mejorar la participación en mi entidad”

Les persones vinculades a les entitats sense ànim de lucre s’enfronten en el seu dia a dia a reptes ben diversos. Alguns dels més freqüents tenen a veure amb la participació: millorar l’assistència a les assemblees, potenciar el compromís i implicació de la base social, reforçar la bona acollida de les noves persones a l’entitat, etc.

Aquest programa de formació pretén oferir eines per abordar aquests reptes, proporcionant habilitats per diagnosticar quin és el nivell i quins són els principals reptes de participació de l’entitat i recursos per dissenyar un pla de millora.

Data: 26/04/2023

Lloc: on-line

Organitza: Generalitat de Catalunya

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs


41è curs anual de drets humans: Sistemes internacionals de drets humans, protecció del medi ambient i emergència climàtica

Aquest any l’edició centra l’estudi als vincles entre els drets humans i el medi ambient. El programa s’estructura en dos mòduls temàtics que es poden cursar individualment o conjuntament.

  • Sistemes internacionals de drets humans i protecció del medi ambient
  • Emergència climàtica i drets humans

Persones experts de diferents àmbits exposaran els elements clau per aprofundir en les temàtiques de les sessions de cada mòdul.

Aquesta edició durarà del 17 al 27 dabril.

Data: 17/04/2023

Lloc: C/ Avinyó 44, 2º

Organitza: Institut Drets Humans de Catalunya

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs


Certificat de Professionalitat Fundesplai

Creus que un desenvolupament sostenible és possible? Vols ajudar a empreses i entitats a aconseguir-lo?

El gestor ambiental elabora la documentació, executa la posada en marxa, manteniment i proposa accions per a la millora de sistema de gestió ambiental (SGA) aprovada per la teva organització. Sense dubte un paper fonamental per tal de reduir l’impacte de l’activitat humana en la natura.

Aprofita aquesta oportunitat i forma part del canvi!

A QUI S’ADREÇA

Adreçat principalment a persones a l’atur inscrits al SOC com a demandants de feina

TITULACIÓ QUE S’OBTÉ

Certificat de Professionalitat emès pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Data: 16/02/2023

Lloc: Rambla de la Marina, 161, 177, 08907 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Organitza: Fundació Catalana de l'Esplai

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs


Curs on-line: Agroecologia i agricultura regenerativa

Coneix els conceptes d’agroecologia i sobirania alimentària, així com l’agricultura regenerativa, com a eines en la generació d’alternatives al sistema agroalimentari convencional. Curs online de 9 hores lectives. Podràs seguir les sessions en directe o en diferit fins el 16 d’abril.

Data: 06/03/2023 fins al 08/03/2023

Lloc: on-line

Organitza: COAMB

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs


Nou curs online de gestió d’incendis forestals

Des del COAMB et proposem, per al proper mes de febrer, una formació per a conèixer les mesures de prevenció d’incendis forestals.

Es tracta d’un curs online de 6 sessions, els dimarts i dijous de 10:00 a 12:00 que començarà el 2 de febrer. Aquest curs es dona en el context d’emergència climàtica en el que ens trobem i tractarà tant la prevenció com els efectes del foc sobre els ecosistemes i la seva gestió posterior.

Data: 02/02/2023

Lloc: on-line

Organitza: COAMB

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs


Sessió online per resoldre dubtes sobre el possible servei de pla de pensions per a autònoms/es

A causa d’un canvi legislatiu, els plans de pensions individuals per a autònoms/es només permeten una aportació de 1.500€ anuals en lloc dels 8.500€ que es podia abans del canvi. Tot i això, aquest canvi legal obre una nova possibilitat que abans no existia, subscriure un pla de pensions de treball. Tot i així, per subscriure aquests plans i fer aportacions al pla, caldrà que les persones autònomes tinguin una entitat paraigua com ho és un col·legi professional, entre d’altres.

Des del COAMB us preguntem si tindríeu interès que oferíssim aquest servei i la resposta va ser positiva. Per això vam organitzar una sessió gratuïta el proper dimarts 31 de gener a les 13 hores per resoldre dubtes.

Data: 31/01/2023
Hora: 1pm

Lloc: on-line

Organitza: COAMB

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs


Tramitació electrònica en la gestió de residus

Tens dubtes a l’hora de realitzar els tràmits electrònics de gestió de residus? Amb aquesta píndola de 3 hores aprendràs a moure’t per l’entorn de l’SDR i a realitzar els tràmits imprescindibles. Aquesta formació es realitzarà per videoconferència a temps real.

A càrrec de Jordi Caldés, cap del Departament d’Informació i Tramitació de l’Agència de Residus de Catalunya.

Data: 24/01/2023
Hora: De 15:30 a 18:30

Lloc: on-line

Organitza: COAMB

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs


AutoCAD per ambientòlegs/logues. ONLINE

El COAMB proposa un curs online d’iniciació, de 10 hores lectives, pensat especialment per a ambientòlegs i ambientòlogues, amb el que us introduirem de forma pràctica les eines bàsiques de dibuix i representació per a poder elaborar plànols i esquemes que complementin memòries i projectes ambientals.

Data: 16/01/2023

Lloc: on-line

Organitza: COAMB

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs


QGIS per ambientòlegs/logues

El COAMB et proposa un curs de QGIS per a ambientólegs/loges de 22 hores lectives, per aprendre a utilitzar aquest programa de Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG) professional de codi obert. Adreçat a totes les persones interessades en gestió territorial, anàlisi espacial, modelització del terreny, anàlisi de xarxes, avaluació ambiental de planejaments, estudis d’impacte ambiental i paisatge, tinguin o no coneixements previs en SIG.

Data: 12/12/2022

Lloc: C/Casp núm. 130 08013 Barcelona

Organitza: COAMB

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs