Festival

Participa a la BioDiverCiutat!

BioDiverCiutat forma part del City Nature Challenge (CNC), una competició amistosa internacional per reportat biodiversitat. El CNC va començar al 2016 com una competició entre Los Angeles i San Francisco i ara és un BioBlitz internacional on diverses ciutats arreu del mon competeixen per reportat més observaciones de biodiversitat, reclutar més partcipants o trobar més espècies.

L’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), juntament amb Anèl·lides Serveis Ambientals Marins i la Federació Catalana D’activitats Subaquàtiques (FECDAS), coordina la participació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) al CNC, que rep aquí el nom de BioDiverCiutat.

Data: 28/04/2023

Lloc: Àrea Metropolitana de Barcelona

Organitza: Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), Anèl·lides Serveis Ambientals Marins, Federació Catalana D’activitats Subaquàtiques (FECDAS)

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Festival


Nit de l’Eficiència 2023 – entrega de premis EmErgEnt

S’acosta la 10a edició de la Nit de l’Eficiència i amb ella la 5a edició dels Premis EmErgEnt!

Des de la CEEC ja han obert el termini per a presentar candidatures als premis, els guanyadors dels quals es donaran a conèixer durant l’acte de celebració de la Nit el pròxim 8 de Juny.

Els Premis EmErgEnt estan adreçats a emprenedors i/o start-ups que desenvolupin projectes en el sector de la gestió energètica eficient a Catalunya.

Data: 08/06/2023

Lloc:

Organitza: Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC)

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Festival


FICMA 2016

Del 3 a l’11 de novembre se celebra al CaixaForum, CosmoCaixa, Cinemes Girona, Institut Francès de Barcelona i a les Universitats de Barcelona, Pompeu Fabra i Blanquerna, la 23 edició del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient, el més antic del món en el seu gènere.

Data: 03/11/2016 fins al 12/11/2016

Lloc: Diversos

Organitza: FICMA

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Festival